IT in Motion @ Avans Hogeschool Breda

Hartelijk welkom op 21 maart 2017!

De IT-wereld is een achtbaan van nieuwe technologieën, waardoor IT’ers voor steeds wisselende uitdagingen staan. Hoe hou je stand in deze dynamische omgeving? Wat is je toegevoegde waarde? Hoe ga je om met de enorme snelheid van verandering?

In samenwerking met Avans Hogeschool in Breda nodigen we jou op 21 maart 2017 van harte uit op ‘IT in motion’. Je ontdekt er tal van nieuwe ontwikkelingen in het IT-landschap. Nadien is er volop gelegenheid om nog van gedachten te wisselen. Afsluiten doen we met een borrel.

Professionals geven in 5 parallessessies telkens 2 presentaties. Er worden presentaties gegeven rond o.a. Rapid Application Development, Big Data en Internet of Things (IOT).

Voor deze laatste geeft Stephane Plancke, Salesforce Solution Architect bij iAdvise groep (7dots), een presentatie rond de nieuwe manieren om business te genereren met IOT. Lees hier alvast een interessant artikel over dit onderwerp.

Meld je snel aan voor dit event. Stel je eigen programma samen en doe inspiratie op voor de toekomst.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Leave a comment