Ware explosie in laboratorium Breda

Er gaat geen dag voorbij of er worden nieuwe technologische uitvindingen de wereld in geschoten. De pers staat er meteen helemaal bol van. En we kunnen ons dan wel iets bij al die uitvindingen voorstellen. Maar om de voordelen ervan om te zetten naar ons eigen dagelijkse gebruik, dat is vaak een lastige. Een typisch voorbeeld hiervan is Blockchain. Iedereen weet natuurlijk wat een Bitcoin is. Velen hebben zich er al wel een paar aangeschaft. Maar wat voor alledaagse problemen kunnen we nog allemaal oplossen we op met Blockchain technologie? Vandaar The Laboratory!

Doen waar iedereen over praat

Payper, expert op het gebied van flexibele arbeid, en 7dots, Salesforce specialist, maken samen technologische innovatie voor iedereen begrijpelijk. Dat doen ze door abstracte begrippen te vertalen naar innovatieve, bruikbare en vooral logische oplossingen. In mensentaal: zij gaan gewoon doen waar iedereen tot nu toe alleen maar over praat. The Laboratory ziet het levenslicht!

The Laboratory

De omgeving waarin deze technologische explosies plaatsvinden heet ‘The Laboratory’. Op een gecontroleerd, veilig platform gaan tal van experten samen aan de slag. Ze pakken allereerst een technologische innovatie onder de arm. Vervolgens maken ze een lijst met business vraagstukken die ze hiermee kunnen oplossen. Tenslotte tonen ze heel concreet aan hoe ze dit gaan doen. Sommige onderwerpen zullen het wellicht niet halen. Andere oplossingen zullen ze succesvol de markt inschieten.

Vanaf nu zullen jullie dus regelmatig op nieuws van ‘The Laboratory’ stuiten. Want zij delen zowel hun successen als hun floppen. Twee sterke spelers in de digitale wereld van vandaag starten dit initiatief. Maar in de toekomst zullen ook andere bedrijven hierin kunnen participeren.

Innovatie

De stap die Payper en 7dots nu maken volgt op een periode waarin de twee bedrijven intensief samenwerkten. Ze hebben elkaar vooral leren kennen als innovatieve partners met passie voor technologie. Het motto ‘wat niet kan is nog nooit gebeurd” is daarom ook hun lijfspreuk.

Benieuwd naar onze proeven? Check www.thelaboratorysolutions.eu

Leave a comment